Gazdaság

Garantáltan tanyasi termékek a Mars téri piacon

Garantáltan tanyasi termékek a Mars téri piacon

2013. január 29., kedd
Garantáltan tanyasi termékek a Mars téri piacon

A Csongrád Megyei Agrár Nonprofit Közhasznú Kft. a tanyai gazdálkodók gazdasági helyzetének stabilizálása érdekében „Tanyai termékek piacra jutásáért Csongrád Megyében” címmel projektet valósít meg.

A Csongrád Megyei Agrárkamara, a Csongrád Megyei Agrár Nonprofit Közhasznú Kft. a Szegedi Vásár és Piac Kft.-vel közösen lehetőséget biztosít tanyai termelőknek, hogy 2013. február 4. és április 30. között, hétfői napokon díjtalanul árusíthassanak a Mars téri piac nagy csarnokában. Ezzel a kezdeményezéssel szeretnének hagyományt teremteni, tematikus tanyai termék piaci napok segítségével erősíteni a város-vidék kapcsolatot. A piac jó lehetőség a termelő-vásárló bizalmi kapcsolat kialakítására, megerősítésére. A termelőkön, termékeken keresztül a vásárlók a településeket is jobban megismerhetik. A projekt keretében lehetőséget biztosítanak a tanyán gazdálkodók számára, hogy olyan kiskereskedőkkel, vendéglátókkal alakíthassanak ki együttműködést, akik érdeklődnek tanyai mezőgazdasági termékek, élelmiszerek iránt. A Csongrád Megyei Agrárkamara székházában, jelentkezések alapján üzleti fórumokat, termék börzéket szerveznek, ahol a kiskereskedő és vendéglátó szakemberek közvetlenül megismerkedhetnek a tanyagazdák termékeivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.