ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csebella Orsolya

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csebella Orsolya

2012. december 13., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csebella Orsolya

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A dorozsmai Orczy István Általános Iskola végzős diákja,

Csebella Orsolya

a Tömörkény István Gimnáziumban vagy a Deákban szeretne továbbtanulni, méghozzá angol tagozaton. Szerinte a mai világban elengedhetetlen egy vagy két idegennyelv ismerete, ezért fog ilyen tagozatra jelentkezni. A tizennégy esztendős diák nagyon szereti a néptáncot, és reméli, hogy ha tovább tanul, akkor is tud időt szakítani erre. Portálunknak elmondta, hogy a Szeged Táncegyüttes Ficergő Csoportjának tagja, más nemzetek táncai közül pedig a török tetszett neki a legjobban. Szabadidejében nagyon sokat olvas Orsi, például vámpíros könyveket és misztikus történeteket. Kiolvasta már a Vámpírnaplókat, jelenleg pedig az Éhezők Viadal című kötet foglalja le. A Twilight köteteit is elolvasta, és természetesen a moziban megnézte a Hajnalhasadás című, befejező részt. Nagyon tetszett neki a film, és kicsit sajnálja, hogy ezzel az epizóddal befejeződött a történet. A könyvben sokkal több részlet van leírva, de ettől függetlenül nem csalódott a mozikban sem, Orsi szerint vissza tudták adni a lényeget és a hangulatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.