ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bencsik Lilla

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bencsik Lilla

2012. december 12., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bencsik Lilla

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Tömörkény István Gimnáziumban tanul

Bencsik Lili

, speciális angol nyelvtagozatra jár. A tizenöt éves gimnazista még nem tudja, mivel szeretne foglalkozni, de az idegennyelvtudásra biztosan szüksége lesz, ezért jelentkezett angolra. Nemrég költözött Domaszékről Szegedre, de eddig is a napfény városában tanult, így jól ismeri a várost. Az ÁRKÁD legfelső emeletén lévő cukrászda az egyik kedvenc helyük, nyáron pedig az Acapellába járnak, legtöbbször jégkását kérnek a nagy melegben. A Szeged Táncegyüttes Ficergő csoportjának táncosa Lili, legközelebb az Agórában lépnek fel januárban. Csoportjuk a legtöbbször nyáron szerepel fesztiválokon, voltak például Finnországban, de táncoltak a Folk Híd Nemzetközi Néptáncfesztiválon is Szegeden. Portálunknak elmondta, más nemzetiségek táncait is fesztiválokon tudja megismerni, például táncházakban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.