Bulvár

A megyei lánglovagokat köszöntötték az év utolsó napján

A megyei lánglovagokat köszöntötték az év utolsó napján

2012. december 31., hétfő
A megyei lánglovagokat köszöntötték az év utolsó napján

A Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon az állománynak Mecsei Judit tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzési szolgálatvezetője köszönte meg az éves munkáját és kívánt boldog újévet, míg a megye többi városában a megyei igazgatóság igazgatóhelyettesei koccintottak az ügyeletet ellátó tűzoltókkal.

Mecsei Judit

megtekintette a szegedi tűzoltók eszközeit, valamint az ebben az évben a kirendeltségen működését megkezdett egészségügyi és oktatási központokat, majd köszönetet mondott a tűzoltóknak az év folyamán végzett áldozatos munkájukért, és sok sikert kívánt az állománynak a 2013-as évre.

Szatmári Imre

tűzoltó ezredes, a Csongrád megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója elmondta: mozgalmas évet tudhat maga mögött az igazgatóság, hiszen az egészségügyi és oktatási központok megnyitása mellett már most meghaladta a két és fél ezret a beavatkozások száma, amely főként a tavaszi és nyári szárazság miatt kialakult vegetációs tüzeknek köszönhető.

Az év folyamán új vízszállító jármű érkezett a Hódmezővásárhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra, és a következő évben új gépjárműfecskendő érkezik a megyeszékhelyre, és az idén 19 újonc kezdte meg tanulmányait, akik februárban állnak majd szolgálatba a megye parancsnokságain. Az év utolsó napján Hódmezővásárhelyen, Makón és a Ruzsán az ügyeletes állománynak

Huszár Tibor

tűzoltó ezredes, a megyei igazgatóság igazgatóhelyettese, míg a szentesi és a makói szolgálatban lévő tűzoltóknak

Mészáros Zoltán

tűzoltó őrnagy, az igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese kívánt boldog új évet, és koccintott a tűzoltókkal – szolgálat lévén – alkoholmentes pezsgővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.