Sport

Labdarúgás: elindult az MLSZ TV a Youtube-on

Labdarúgás: elindult az MLSZ TV a Youtube-on

2012. november 22., csütörtök
Labdarúgás: elindult az MLSZ TV a Youtube-on

A Magyar Labdarúgó Szövetség partneri megállapodást kötött a YouTube videomegosztó oldallal, melyen csütörtökön elindította televízióját, az MLSZ TV-t.

A csatorna beindításáról tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a szurkolók ezentúl a youtube.com/mlsztv oldalon tekinthetik majd meg a szövetség által feltöltött videókat. A MLSZ TV-re az OTP Bank Liga, illetve a Ligakupa mérkőzéseinek góljai, valamint összefoglalói fél órán belül felkerülnek majd, ezek mellett exkluzív videókat is készít majd a stáb, többek között interjúkat és különböző anyagokat a válogatott edzéseiről. A meccsek összefoglalói hétfőnként angol kommentárral is láthatók majd.

Vági István

, az MLSZ főtitkára hangsúlyozta, 2012-ben alapvető feladata a szövetségnek, hogy a futball híveit kiszolgálja, ezért indították be a világ legnagyobb videomegosztó oldalán az MLSZ TV-t, így az is kiderül majd, hogy valójában mekkora az érdeklődés a magyar labdarúgás iránt.

Heal Edina

, a videomegosztót birtokló Google magyarországi vezetője a YouTube népszerűségének érzékeltetésére elárulta, hogy az oldalra egy óra alatt fél évnyi hosszúságú videomennyiséget töltenek fel, s egy nap alatt négymilliárd videonézést regisztrálnak. A magyar felhasználók egyötöde kifejezetten sportot néz az oldalon, ezért fontosnak tartja az MLSZ TV megjelenését, mely szerinte nem csupán az érdeklődőknek, hanem a szövetségnek is komoly hasznot jelenthet azáltal, hogy rajta keresztül kommunikálni tud a szurkolókkal. Az eseményen elhangzott, hogy a szövetség tervei szerint tavasszal már élőben is lehet majd olyan meccseket nézni az MLSZ TV-n, melyet más tévécsatorna nem közvetít, például korosztályos találkozókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.