Közélet

Printker – iskolakezdéshez mindent egy helyen! + FOTÓK

Printker – iskolakezdéshez mindent egy helyen! + FOTÓK

2012. augusztus 27., hétfő
Printker – iskolakezdéshez mindent egy helyen! + FOTÓK

Országosan is egyedülálló áruválasztékkal és kedvező árakkal készülhet fel a szeptemberi tanévkezdésre a Printkerrel. „Irodába, iskolába mindent egy helyen” – ez a mottójuk, s ennek megfelelően egész évben széles választék fogadja vásárlókat.

Augusztus közepén mindenki észbe kapott, hogy lassan kezdődik az iskola, megindult a vásárlók rohama, s egészen szeptember közepéig kiemelkedő forgalomra számítanak a Szegeden két szakáruházzal rendelkező Printker Office Land Irodatechnika, Papír, Írószer Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.-nél.

Varga Petra

marketingmunkatárs kiemelte, a Maros utcai üzletüket tüköráruházzá alakították, így a vevő bármelyik irányba is indul, megtalálja a legfontosabb termékeket, például füzeteket, vízfestéket, könyvborítót vagy épp füzetcímkét. Az előző évek tapasztalatai nyomán alakították át a szakáruházat, így most a korábbinál áttekinthetőbb, rendszerezettebb térben lehet vásárolni.

A Printker Office Land a nagyáruház földszintjén és a Maros utca 29. szám alatt várja vásárlóit, ez utóbbi helyen hosszabbított nyitva tartással készülnek az tanévkezdésre. Az 1100 négyzetméter alapterületű Maros utcai áruházban ingyenes parkolást is biztosítanak. Széles áruválasztékukat weblapjukon http://printker.hu/ is megtekinthetik, ahol az akciókról is tájékozódhatnak.

A szülők dolgát több módon is megkönnyíti a Printker, a füzeteket például úgy rendezték el, hogy a különböző vonalazásúakat ne tudják összekeverni a vásárlók. A szegedi általános és középiskolák ajánlásait is kikérték, így aki tanácstalanul érkezik hozzájuk, annak is tudnak segíteni a szakképzett eladók, illetve a hoszteszek, akik az iskolakezdés előtti időszakban segítik a vevőket. Varga Petra hozzátette, akinek alsó tagozatos gyermeke van, de nem szeret keresgélni és füzeteket válogatni, azok számára idén összeállítottak egy csomagot, méghozzá három különböző árkategóriában. A Printker marketingmunkatársa azt tanácsolja, az írószereknél a minőségi termékeket válasszák a szülők, hiszen egyáltalán nem mindegy, mennyire fog erősen vagy épp mennyi idő alatt kopik el a ceruza. A mintás füzetek valamivel jobb minőségűek, de mindenki megtalálhatja a saját pénztárcájának megfelelő terméket a szakáruházakban. „A kisiskolások hátitáskájánál nagyon oda kell figyelni, hogy ergonomikus kialakítású legyen, védeni kell ugyanis a gyermek hátát. Tapasztalataink szerint nagyobb korban már a hátizsákokat és az oldaltáskákat szeretik jobban. A legnagyobb árkülönbséget az iskolatáskáknál találják a vásárlók, hiszen 2-3 ezer forinttól már kínálunk, de aki egy teljesen feltöltött táskát szeretne vásárolni tornazsákkal és megtöltött tolltartóval, az akár 30 ezer forintot is fizethet” – tájékoztatott.

A Printker Office Land üzleteiben azt tapasztalják, hogy a minőségi termékekből összeállított töltött tolltartókat és táskákat egyre többen választják, látják a vevők, hogy tartósak, nem kell minden évben újat vásárolni. „Egyre több szülőnek fontos a minőség, egy ceruza, radír vagy olló esetében nincsenek nagy árkülönbségek, s ha a jobbat választják, akkor nem kell például fél év múlva újat vásárolni, feltéve persze, hogy a gyerek tud rá vigyázni” – jegyezte meg Varga Petra. A szeptemberi becsöngetésre egy élménycsomagot is összeállított vásárlóinak a Printker több szegedi céggel együttműködve. 7500 forintos vásárlás felett egy kuponcsomaggal ajándékoznak meg mindenkit, amivel kedvezményesen mehetnek például a Napfényfürdőbe és a vadasparkba, illetve a Port Royalban koktélt kapnak ajándékba, míg az Ét-Trendnél kedvezményt kapnak. Bizonyára sokan ismerik a Buli a suli sorsjegyet is, amit ötezer forint fölötti vásárlás esetén adnak, és szeptemberben értékes nyereményeket, például házimozirendszert sorsolnak ki. (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.