Bulvár

Egyre több napsütés és ismét 30 fok körüli meleg ígérkezik

Egyre több napsütés és ismét 30 fok körüli meleg ígérkezik

2012. augusztus 12., vasárnap
Egyre több napsütés és ismét 30 fok körüli meleg ígérkezik

A jövő héten még helyenként megélénkülhet a szél, de emellett egyre több napsütés és lassú, fokozatos felmelegedés várható; a hétvégén már 32 fok is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljutatott országos, középtávú előrejelzése szerint hétfőn a Dunától keletre még időnként felhősebb lesz az ég, és ott helyenként záporra is számítani lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 Celsius-fok között alakulhat. Kedden északkeleten többször megnövekszik a felhőzet, emiatt helyenként záporra is számítani lehet. Kedden várhatóan 23-28, szerdán 24 és 29 fok között alakulnak majd a maximumok. Szerdán is legfeljebb az északkeleti határ mentén lehet gyenge zápor. Csütörtökön nem, de pénteken északon, északkeleten eshet az eső. A sok napsütés mellett 26-31 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Szombaton csapadék nem valószínű, sok napsütésre lehet számítani. Ekkor 14-19 fokról 26-31 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Vasárnap szintén derült, napos idő várható, csapadék nélkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 15-20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26-32 fok között alakul - írta a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.