Gazdaság

Vezérigazgatóváltás a NIF-nél

Vezérigazgatóváltás a NIF-nél

2012. július 3., kedd
Vezérigazgatóváltás a NIF-nél

Közös megegyezéssel megszüntette a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) vezérigazgatójának, Orosz Ferencnek a munkaviszonyát a Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MFB) mint a tulajdonosi jogok gyakorlója - tájékoztatta az MFB az MTI-t kedden.

Orosz Ferenc

munkaviszonyát saját kezdeményezésére szüntette meg a tulajdonosi jogok gyakorlója, egyben megköszönte eddig végzett munkáját. Az MFB egyúttal tájékoztatott arról is, hogy a társaság vezérigazgatójának Dudik Jánost nevezte ki. Dudik János 51 éves mélyépítő mérnök, környezetgazdálkodási mérnök. 1983 óta áll munkaviszonyban, volt tervezőmérnök, pénzügyi-finanszírozási szakember, gazdasági igazgató, műszaki-gazdasági tanácsadó. 2010 óta a NIF Zrt. beruházástámogatási igazgatója - ismertette az MFB.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.