Sport

Szivós Márton az epilepsziásokért kampányol

Szivós Márton az epilepsziásokért kampányol

2012. május 29., kedd
Szivós Márton az epilepsziásokért kampányol

Az A-Híd Szeged Beton VE új igazolása, az örökös magyar bajnok, 2011-es gólkirály Szivós Márton világméretű jótékonysági akcióhoz csatlakozott.

Szivós Márton

nem epilepsziás, családilag sincs közvetlen érintettsége a betegségben, ennek ellenére szívesen vállalta a felkérést, hogy adja arcát egy világszerte zajló jótékonysági akcióhoz - számol be

a vízilabda-válogatott honlapja

. A különböző korcsoportokhoz tartozóknak világszerte átlagosan 1 százaléka küzd epilepsziával. Mintegy 70 millió ember életét keseríti meg ez a betegség. Egy világméretű akció keretében most ismert személyiségek, sportolók, énekesek, politikusok és más hírességek fényképezkednek epilepsziában szenvedő gyerekekkel, hogy így hívják fel a figyelmet a betegségre. Magyarországról nemrégiben Szivós Mártont, a londoni olimpiára készülő magyar férfi vízilabdaválogatott-keret tagját, a Szeged Beton magyarkupa-győztes csapatának friss igazolását kérték fel az akcióban való részvételre, aki természetesen örömmel mondott igent. A világszerte készült különböző fotókból Londonban kiállítást rendeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.