ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nesserine Dadache

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nesserine Dadache

2012. május 15., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nesserine Dadache

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Szegeden született

Nesserine Dadache

, aki az Szegedi Tudományegyetemen kommunikáció szakon tanul. Édesapja algériai származású, s a 21 éves arab diáklány imádja a kulturális sokszínűséget. Mivel Algéria francia gyarmat volt, így a Nesserine keresztnévnek francia, török és algériai megfelelője is van. Portálunknak elmondta, neve jelent madarat, míg arabul kincset. Szeret szórakozni, s többnyire olyan helyet keres barátaival, ami nem monoton. A keleties vagy afrikai jegyeket magukon hordozó klubokat kedveli leginkább, így például az Afrika Cafét. Mint elmondta, az egyetem is sok külföldi tanul, örül annak, hogy többféle kultúrát megismerhet. Nesserine rengeteg hírt olvas, főként interneten vagy Facebookon keresztül tájékozódik. Szerinte nagyon fontos, hogy az emberek nyomon kövessék a körülöttük történő eseményeket, így ő napi rendszerességgel több hírportált is végigböngész. A Facebookon sok időt tölt, hiszen a közösségi oldalon nemcsak a barátokat, hanem minden egyéb információt megtalálhat. A Facebook szerinte magában foglalja a televíziókat, újságokat, jóformán az egész internetes világot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.