Sport

Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük II.

Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük II.

2012. május 18., péntek
Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük II.

A müncheni Allianz Arénában rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét május 19-én szombaton, a SZEGEDma.hu a helyszínről folyamatos bejelentkezéseket ad olvasóinak. A Bayern München – Chelsea összecsapást megelőző hangulatról Bánki József, a DIGI Sport szakkommentátora számol be.

Ezúttal a mérkőzés előtti nap hangulatát osztotta meg portálunkkal

Bánki József

. A DIGI Sport küldöttsége egy órakor részt vett egy sajtótájékoztatót, ahol mindkét csapat edzője beszélt a szombati derbiről. A Bayern München trénere többek között arról szólt, hogy a hazai pálya előnyét próbálják kihasználni - van esélyük megverni a Chelsea-t, és ezzel a trófeával szeretnék megmenteni a nem túl jól sikerült bajnoki szezont. A Chelsea szakvezetője kiemelte, hogy bár fájó a sérült és eltiltott kezdőjátékosaik távolléte, s külön nem készültek ünneplésre, de úgy bízik a győzelemben. Bánki Józseftől, a Szeged 2011 kommunikációs igazgatójától megtudtuk azt is: mindkét csapat edzését megtekintette a magyar küldöttség. A németek labdatartást játszottak, támadásvezetést végeztek, az angolok pedig 8-8 elleni játékot végeztek, igazi pörgős foglalkozásokat vezényeltek a szakvezetők. Tudósítónk elmondta: a városban kiváló a hangulat, de a szurkolói dömping szombaton várható, folyamatosan érkeznek a charter járatok Londonból. Kövessék velünk holnap is a mérkőzés utáni élő bejelentkezést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.