Közélet

Minisztériumi vizsgálat a Tescónál

Minisztériumi vizsgálat a Tescónál

2012. március 10., szombat
Minisztériumi vizsgálat a Tescónál

Közérdekű bejelentésnek tartja a Hír TV műsorában elhangzott, a Tescóval kapcsolatos információkat a Vidékfejlesztési Minisztérium, ezért vizsgálatot rendelt el - írta szombati számában a Magyar Nemzet.

A napilapnak a tárca élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős helyettes államtitkára elmondta: az ellenőrzés helyszíne és időpontja titkos, a vizsgálatot a megyei kormányhivatalok szakemberei végzik.

Bognár Lajos

hozzátette, az ügy azért kiemelten fontos, mert a multinacionális cég eljárása veszélyezteti a fogyasztók biztonságát. A lap arról is értesült, hogy a jövőben az áruházláncok folyamatos hatósági ellenőrzésekre számíthatnak. A Magyar Nemzet emlékeztetett: a Hír TV-nek nevük elhallgatását kérő Tesco-alkalmazottak elmondták, a vállalatnál lemossák a romlott húsokat, és úgy kínálják a vásárlóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.