Bulvár

Eltűnt Györffy Albert

Eltűnt Györffy Albert

2012. március 6., kedd
Eltűnt Györffy Albert

Eltűnés miatt keresi a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Györffy Albert 54 éves balatonfűzfői lakost, akit 2011. november 13-án szállítottak a Szegedi Klinika Pszichiátriájára, ahonnan még aznap ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról - közölte Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi vékony testalkatú, rövidre - általában kopaszra - nyírt hajú, szeme színe kék, fülei kissé elállóak, fogazata hiányos. Különös ismertetőjele, hogy egyik alkarján kékes színű, régebbi típusú tetoválást visel, gyomrán műtéti heg található. Az üggyel kapcsolatban a Balatonalmádi Rendőrkapitányság folytat eljárást, azonban az eltűnt férfi felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét, a Balatonalmádi Rendőrkapitányságot a 06/88 438-711-es telefonszámon, vagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/62 562-400-as telefonszámon - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.