Írjon nekünk

Rúzs

Déli Szó Receptbajnok verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Receptpályázatunk ehavi témája: Vannak akik forrón szeretik

Az emberek mindig tudták, hogy ha mást nem is, de levest mindig kell enni. A legszegényebbek legtöbbször csak zöldségből vagy zablisztből készítették, jobb esetben egy kevés hússal. A kevésbé szegények a heti maradékokból főztek levest. Mint „gyógyszer” máig is használatos, lévén meleg, könnyű és tápláló, egyszersmind biztosítja a szervezet számára szükséges folyadékmennyiséget. Értékeit a fogyókúrázók is könnyen felismerhetik: rostok, fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok és utoljára, de nem utolsó sorban víz – mindez alacsony kalóriatartalommal. Fogyasztásuknak pedig még nagyobb aktualitást ad a most kezdődő böjtidőszak. Önnek melyik a kedvenc levese?

Szeret Ön is sütni-főzni? Tud egy jó receptet és szívesen megosztaná másokkal? Legyen Ön is receptbajnokaink egyike!

A receptbeküldők ebben a hónapban kategóriák nélkül versenyezhetnek.

A legötletesebb és ízesebb receptek beküldői között értékes szakácskönyveket osztunk ki.

A receptleírásokat a következő módon juttassák el Szerkesztőségünkbe: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok.

A pályázatokat pontos név, lakcím, telefonszám feltüntetésével aemail címre vagy postai úton a Déli Szó magazin szerkesztőségéhez lehet beküldeni, az alábbi címre: 6725 Szeged, Szentháromság u. 77.

Beküldési határidő: 2012. március 14. (szerda, este 24 óráig).

Eredményhirdetés: 2012. március 16. (péntek)

A receptverseny szabályai:

1) A pályázatra olyan saját receptekkel lehet jelentkezni, amelyek elkészítése a hónap témájához kötődik.
2) Egy beküldő több recepttel is nevezhet, és akár minden kategóriában. Ez által növelheti esélyét az ajándékok elnyeréséhez.
3) A recepteket a következő módon kell beküldeni: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok.
4) A receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek Szerkesztőségünk nagy recepttárába, ahonnan gourmand munkatársaink kiválasztják a nyerteseket. A legjobb receptek ezután felkerülnek a SZEGEDma.hu internetes hírportál A hét receptje menüpontjába.
5) A nyerteseket postai úton, illetve telefonon értesítjük, valamint nevüket a www.szegedma.hu oldalon A hét receptje menüpontban lehet megtekinteni.
6) A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket a Déli Szó magazin, és a SZEGEDma.hu a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. Szerkesztőségünk ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Kommentek

Rúzs

Fenséges fürjes finomságok + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Vitaminban gazdag, alacsony a koleszterin tartalma és a tyúktojásra allergiások is fogyaszthatják. Az üvegbe zárt fürjes finomságok, az első kóstolásnál leginkább a felejthetetlen „akarok még” érzését váltják ki.

Tovább olvasom

Rúzs

Répás finomságokkal hódítanak a domaszékiek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Tarolt a répalé és a répalekvár a Csongrád Megyei Értékek Napján. Az ínyenc fogásokat nem csak a kifinomult gasztrokibicek tudják megkreálni. Az egyszerű receptek alapján bárki könnyedén elkészítheti őket.

Tovább olvasom

Egyetem

Uzsonnabarát iskolatáska, soha el nem törő vonalzó + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Másfél hónap múlva kezdődik a tanév. Az üzletekben már javában beszerezhetjük a szükséges kellékeket. Talán meglepő, de az örökké változó divat ezt a területet sem kíméli, így évről évre újabb trendekkel találkozhatunk a polcokon.

Tovább olvasom

Aktuál