Sport

Vízilabda: itthon játszik az SZTE EHÖK férfi csapata

Vízilabda: itthon játszik az SZTE EHÖK férfi csapata

2012. január 27., péntek
Vízilabda: itthon játszik az SZTE EHÖK férfi csapata

Szombaton két mérkőzéssel folytatja szereplését a férfi vízilabda OB II-ben az SZTE EHÖK SE együttese. Az őszi meccsek után a gárda a 3. helyen áll csoportjában.

Szombaton előbb egy könnyen verhető, majd egy komolyabb alakulattal csapnak össze az egyetemista pólósok. 12.50-től a bajai Sugovica VSE, 16.20-tól pedig megyei rangadó keretében a Szentesi Öregfiúk csapata ellen szállnak vízbe

Matiasvili Giorgi

legényei. A csapat az ősz folyamán egyébként 6 mérkőzéséből 4-et megnyert, két alkalommal kikapott, 104 gólt lőtt és 31-et kapott, 12 pontjukkal az OB II E csoportjában a 3. helyen áll, a Szegedi UVTE BT, és a Szolnok II. mögött. A szombati lesz a 4 tornarendszerben lebonyolított forduló a kiírásban. Mindkét szombat ellenféllel megütköztek már Geönczeöl Gáborék az ősz folyamán, a bajaiakat 23-3-ra verték a szegedi 1. fordulóban, míg a szentesieket nagy csatában gyűrték le a bajai 2. körben 9-8-ra. Emellett 30-1-re és 29-2-re végződő gálát rendeztek a Kiskunfélegyházi VSE-vel szemben, továbbá kikaptak a

Varga Árpádot

és

Bük Józsefet

- a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas technikai vezetőjét, illetve elnökét is soraiban tudó SZUVTE BT-től 11-8-ra, valamint a szolnokiaktól 6-5-re. Szombati csatáikat várhatóan gond nélkül behúzzák a szegedi legények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.