Vélemény

Operatüntetés – ki vagy te?

Operatüntetés – ki vagy te?

2012. január 4., szerda
Operatüntetés – ki vagy te?

Beszédes az ordítás (csinos kis szóképként), és ha mindez két szélsőség között viharzik különösen: az MSZP-követők, balhívők, vörösök, komcsik és a radikális jobb oldal „árpád sávosai”, Jobbik-szimpatizánsai, bakancsosok, kopaszok böfögték arcon egymást nagy hévvel

a minap.

Igazán blikkfangos, ahogy az egykori honvédelmi miniszter a „ne verekedj!” felszólítással fogja le az

ökölbe szorult kezű

kopasz férfit, aki alkoholista jelzővel

illeti

a politikust, majd innen-onnan jön a „ki vagy te?” verbális kardozás. A csúcspont a „Gyurcsány takarodj!” és a „nácik haza!” hangzatok frontális ütközése volt. Nos, az internetes tudósítást végignézve a helycserét megelőző korszak tüntetéseihez képest feltűnik, hogy kissé csiszolatlan még az ellenzék folyamatosan formálódó utcai szekértábora, de megnyugtató, hogy már komolyan dörzsölődnek. Ami biztos a liberális, balközép, szélsőbal, szélsőjobb, álcivil és valódi civil szerveződések utcai megtestesülésében: a közös ellenségkép már megvan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.