Közélet

Ismét egy évet hagytunk magunk mögött + FOTÓK

Ismét egy évet hagytunk magunk mögött + FOTÓK

2012. január 1., vasárnap
Ismét egy évet hagytunk magunk mögött + FOTÓK

Izgalmas, eseményekben dús évet zártunk 2011 végével. A szilvesztert Szeged tűzijátékkal, utcabállal és koncertdömpinggel ünnepelte meg.

Új év, új fogadalmak, melyeknek jó esetben is csak a töredékét tudjuk megtartani. Egy izgalmas, eseményekben dús időszakot zártunk le 2011-el, amely mind Szegednek, mind pedig Magyarországnak számos újdonságot, változást hozott. Teletöltötte a Kárász utcát és a Széchenyi teret az ünneplő tömeg december 31-én Szegeden is. Az egybegyűltek négy zenekar koncertjét hallgathatták meg. Este fél nyolckor a Jack Danimals zenekar koncertjével indult a rendezvény, majd a Pont4 együttese gondoskodott a szórakoztatásról. Az est fénypontjaként az ország egyik legismertebb ska zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) lépett fel a Széchenyi téren felállított színpadon, rádióból jól ismert slágereire több száz ember hangolódott. Koncertjüket éjfélkor az új évet köszöntő tűzijáték "szakította félbe", a rakéták lecsengése után a PASO visszaadta a ritmust az emberek lábaiba. A kitartóbbak ezután hajnalig mulathattak az Útközband utcabáljára, akik gondoskodtak róla, hogy mindenki jó kedvvel köszönthesse az új esztendőt.

A szilveszter estéről készült galériánkkal szeretnénk sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni minden kedves olvasónknak! Találkozunk 2012-ben is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.