Közélet

Fidesz: Szanyi Tibor kizárólag a gyűlöletkeltéssel van elfoglalva

Fidesz: Szanyi Tibor kizárólag a gyűlöletkeltéssel van elfoglalva

2011. december 31., szombat
Fidesz: Szanyi Tibor kizárólag a gyűlöletkeltéssel van elfoglalva

A Fidesz szóvivője szerint Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő és társai kizárólag botrány- és gyűlöletkeltéssel vannak elfoglalva. Selmeczi Gabriella szombaton, az MTI-nek küldött közleményében azt írta, ennek a hangnak továbbra sincs helye a magyar demokráciában.

A kormánypárt szóvivője arra reagált, hogy

Szanyi Tibor

délelőtti sajtótájékoztatóján egyebek mellett párhuzamot vont a január 2-án az Operában, az alaptörvény hatályba lépése alkalmából tartandó ünnepség, valamint a hitleri és sztálini díszszemlék, és az észak-koreai diktátor temetése között.

Selmeczi Gabriella

szerint Szanyi Tibornak sikerült "gyurcsányi mélységekbe" süllyednie. Mint írta, a szocialista politikust nyilvánvalóan az őszödi beszéd ihlette, amikor Magyarországot, saját hazáját undorítónak, Európa legsötétebb helyének nevezte. A szóvivő úgy látja, a kommunista bűnök elévülhetetlenségéről szóló előző napi országgyűlési döntést "mi sem támasztja alá jobban", mint a kommunista gyűlöletbeszédnek ez a legújabb megnyilvánulása. Az ilyen megszólalások ékesen igazolják, hogy a szocialisták nemcsak az egykori pártvagyont, de a szellemiséget is hiánytalanul megörökölték kommunista elődjeiktől - írta Selmeczi Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.