Sport

Kézilabda: Buday hősies küzdelemre számít a Veszprém ellen

Kézilabda: Buday hősies küzdelemre számít a Veszprém ellen

2011. október 27., csütörtök
Kézilabda: Buday hősies küzdelemre számít a Veszprém ellen

Ismét itt a szuperrangadó! Szombat délben, 12.55-től újra Szegeden játszik a bajnoki címvédő MKB Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben. A nyáron a Pickhez visszatért Buday Dániel nagy küzdelemre számít.

Elmúlt vasárnap megszerezte első győzelmét a Bajnokok Ligája küzdelmeiben a Pick Szeged,

Skaliczki László

gárdája 29-23-as győzelmet aratott a Partizan Beograd elleni idegenbeli mérkőzésen. "Reménykedünk benne, hogy akik a Partizan ellen játszottak tudják szombaton is vállalni a játékot a Veszprém ellen. Úgy érzem a szerbek ellen a védekezés és a kapusteljesítmény kiválóan működött, s támadásban is voltak jó megoldásaink, türelmesen játszottunk, mindezekből kiindulva kell felvennünk a versenyt a Veszprémmel" - mondta el portálunknak a csapat rutinos irányítója. "Nincs verhetetlen csapat, mindenkit meg lehet fogni, bár nagy hátrányban vagyunk a sok sérülés miatt" - tette hozzá, utalva az utóbbi hetekben a csapatot sújtó sérüléshullámra. Mint ismert, a kulcsjátékosok közül

Ancsin Gábor

koppenhágai könyöksérülése,

Törő Szabolcs

közelmúltbeli térdműtéte miatt,

Dusan Beocsanin

hónapok óta elhúzódó vállsérülése miatt nem játszhat még egy darabig, s bár

Rajko Prodanovics

talpa szépen gyógyul, játéka még bizonytalan szombaton. "Teljes csapattal hazai környezetben nagyon jó esélyünk lenne, így azonban kicsit nehezebb lesz, extrateljesítményeket kell nyújtanunk. Nehéz mérkőzésre számítok. Aki tudja vállalni a játékot az mindenképp a legjobbat szeretné nyújtani a találkozón. Az biztos, hogy végig fogjuk küzdeni a rangadót" - közölte

Buday Dániel

. A magyar és az európai kézilabdasport egyik legnagyobb presztízsű rangadóját szombaton, a televíziós közvetítés miatt 12.55-kor rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Már megkezdődött a jegyek értékesítése, elővételben csütörtökön és pénteken 16 órától lehet vásárolni belépőt a helyszínen 2500 forintért, szombaton, a meccs napján pedig 10 órakor nyit a pénztár. A legek meccséről a SZEGEDma.hu is online, folyamatosan frissülő szöveges közvetítés formájában tudósít. Szurkoljanak velünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.