Sport

JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Szolnok kosárderbire!

JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Szolnok kosárderbire!

2011. október 27., csütörtök
JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Szolnok kosárderbire!

A Szedeák és a SZEGEDma.hu közös játékában tíz darab kétszemélyes belépő keresi gazdáját a vasárnapi NB I/A-s férfi kosárlabda-mérkőzésre!

A férfi kosárlabda NB I/A csoportos bajnokság 4. fordulójában a Szolnoki Olaj KK együttesét fogadja a Naturtex-SZTE-Szedeák vasárnap 18.30-as kezdéssel. A Tisza-parti rangadó nagyszerű mérkőzést ígér, s bár a papírforma szerint a vendégek az esélyesek, reméljük, a már

Jonathan Levyvel

felálló szegedi legénység megnehezíti dolgukat. A Naturtex-SZTE-Szedeák és a SZEGEDma.hu jóvoltából belépőket nyerhetnek a vasárnapi mérkőzésre azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Hányadik helyen végzett a Szolnok a 2010/11-es szezonban az NB I/A-ban?

A, Első B, Második C, Harmadik

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával október 27-e (csütörtök) 16 óráig. A helyes megfejtők között tíz darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki (ezeket majd szerkesztőségünkben, a Szeged, Szentháromság utca 77. szám alatt vehetik át pénteken).

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.