Sport

Fallabda: egyetemi-főiskolai ob Szegeden hazai esélyekkel

Fallabda: egyetemi-főiskolai ob Szegeden hazai esélyekkel

2011. október 13., csütörtök
Fallabda: egyetemi-főiskolai ob Szegeden hazai esélyekkel

Szombaton 10 órai kezdettel a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpont ad otthont az ITC Egyetemi-Főiskolai Fallabda Országos Bajnokságnak.

Már öt éve, hogy Szegedi Tudományegyetem adott otthont az Egyetemi és Főiskolás Squash Világbajnokságnak, de azóta is egyre népszerűbb az egyetemisták körében a fallabdázás. Egyre többen választják sportjuknak, és persze számos egyetemista kezdte már el ezt a sportot gyerekként, éppen Szegeden. Ezért is nagyon valószínű, hogy az eddigi legszínvonalasabb ob-nek nézünk elébe, mert az első hazai junior játékosok (akik 10-12 éve kezdték a sportot), mára egyetemisták és főiskolások lettek. Igazi hazai esélyesei vannak a bajnokságnak:

Sebők Benedek, Kerényi Ádám

a fiúknál,

Balázs Andrea

a lányoknál. Őket megállíthatja a szintén szegedi születésű, de Budapesten tanuló

Csókási Eszter

vagy

Vas Máté

! Biztosan érdekes csatákra van kilátás. Mi sem bizonyítja jobban a fejlődést, hogy az eseményt már szponzorálja egy számítástechnikai cég, az ITC is. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak szombaton!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.