Vélemény

Léleknyomok

Léleknyomok

2011. október 29., szombat
Léleknyomok

Nemhogy szólni, szuszogni sem mert. Érezte a vastag fájdalmat, az ütemes zihálást, amely, épp, mint a görcsös feszítés lent, szép lassan egyetlen, hosszan kitartott rezgéssé változott. Nem tudta még, hogy a vörös mag fehér sebe az élet karcolása lesz, s reggel, miután a fiú távozik, az a halványpiros folt a lepedőn, szüzességének leszakadt tükre, egy lélek lábnyoma.

Ahogy a nő egyre mélyebben vájta körmeit a férfi lábikrájába, úgy próbálta ő a remegő női térdkalácsot gyengéden, egyre magasabbra emelni. Egy apró, szürke domborulatot látott csak a combok között. A bába engedett, a nő követelt, és a harmadik sikoltásra forróság ölelte körül a férfi lábát. A vörös tócsára lepedőt borítottak. A szürke domborulat ekkor már emberheggyé gyűrte magát, és a fehér takaróban a nő mellkasára rajzolta új országát egy kis lélekláng.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.