Sport

Kosárlabda: a Nyíregyházát fogadja a Szeged KE

Kosárlabda: a Nyíregyházát fogadja a Szeged KE

2011. szeptember 29., csütörtök
Kosárlabda: a Nyíregyházát fogadja a Szeged KE

Szombaton délután 17 órától hazai pályán vívja következő bajnoki mérkőzését az amatőr női NB I-ben a Szeged KE kosárlabdacsapata, a Nyíregyházi Főiskola kosaraslányai látogatnak a Tisza-partra.

Az amatőr bajnokságban most lép először pályára hazai környezetben a szegedi női kosarascsapat, akik az elmúlt fordulóban győzelemmel debütáltak az NB I/B-ben, miután a Debrecent idegenben 85-56-ra legyőzték. Az 1. fordulóban a Vasas-Csata II-höz látogattak volna

Mészárosné Kovács Andrea

tanítványai, ám az angyalföldiek halasztást kértek. A szombati ellenfél Nyíregyháza sem játszott a nyitányon, számukra is múlt héten kezdődött a bajnokság, amikor hazai környezetben fogadták a MAFC együttesét, mely végül kiélezett küzdelemben, egy ponttal 69-68-ra győzni tudott a Nyírségben. Szombat délután sem lehetnek illúzióik a vendégeknek, a Szeged KE rutinos, élvonalbeli múlttal rendelkező játékosokkal és fiatal tehetségekkel felálló gárdájával szemben aligha valószínű, hogy begyűjtenék a két pontot. A találkozót az Etelka sori sportcsarnokban rendezik október 1-én, szombaton, 17 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.