Közélet

Tesco Extra nyílik Szegeden

Tesco Extra nyílik Szegeden

2011. július 14., csütörtök
Tesco Extra nyílik Szegeden

A Tesco arra törekszik, hogy az újonnan átalakított áruházában a választék, a szolgáltatások sokszínűsége, az áruházi környezet, a személyzet felkészültsége és a kiszolgálás is extra minőségű legyen. Az újranyitást az áruház nagyszabású programmal ünnepli meg, ahol egy országos rádió kitelepülése keretében a vásárlók izgalmas játékokon keresztül ismerkedhetnek meg az új környezettel - írja az Élelmiszer Online.

Az ország egyik legmodernebb áruháza, a Rókusi körúti Tesco Extra több mint 5000 új terméket kínál vásárlóinak, és eladóterébe új szolgáltatási egységeket is bevezet. Az elmúlt hónapok átalakítása során többek között megújult a hipermarket péksége, csemege-, sajt- és húspultja, borválasztéka, műszaki és ruházati osztálya. De a „bolt az áruházban” koncepció keretében az eladótérben külön Tesco Optika és Tesco Telefonszaküzlet, illetve egy új Tesco kávézó is várja a vásárlókat péntektől. A nyitóeseményt egy nagyszabású showműsor is kíséri. Az egyik országos kereskedelmi rádió kitelepülését különböző izgalmas nyereményjátékok színesítik. A Tesco „Gazdálkodjon a kosztpénzzel” és „Barkóba és Hármas Ugrás” játékokat, valamint sms-versenyt és fánkevő bajnokságot is rendez az odalátogatóknak. A bátor résztvevők nemcsak gazdag élményekkel, de értékes nyereményekkel térhetnek haza, hiszen a győztesek 50.000 Ft értékű F&F ajándékutalványt, 10.000 Ft értékű vásárlási utalványokat, telefonokat, vagy akár LCD TV-t is nyerhetnek. A gyermekeket egész hétvégén várja a parkolóban felállított csúszda, továbbá részt vehetnek különféle ügyességi játékokban. A Tesco kiemelt figyelmet fordít környezete megóvására, ezért a Tesco Extra áruházában a korszerűsített üvegvisszaváltón kívül létrehozta az Újrahasznosító pont és visszaváltó centrumát, melynek köszönhetően egy helyen válthatóak vissza az elektromos/elektronikai-, a fólia-, a papír-, az üveg-, a vállfa- és a kupakhulladékok is. A Tesco Extra újdonságai: A Tesco Extrák híresek arról, hogy a vásárlókat széles áruválaszték, kényelmesebb környezet, a már megszokott, alacsony árak és a közkedvelt termékek várják. A Rókusi körúti új, exkluzív pékség például több mint 30 termékkel bővíti választékát, sőt igénybe vehető majd egy önkiszolgáló kenyérszeletelő is. A Tesco Extra ruházati osztálya is átalakításra került. A megnövelt alapterületen még szélesebb ruházati kínálat található, mely már most felsorakoztatja a legújabb kollekciókat. A Tesco Extra áruház elektronikai osztályán felkészült munkatársak állnak a vásárlók rendelkezésére, akik előzetesen különböző szakmai tréningeken vettek részt, hogy megfelelő szaktudással segíteni tudjanak az érdeklődőknek eligazodni az extra műszaki cikkek között. Az Extra áruház elektronikai osztálya vadonatúj választékkal és látványos kihelyezéssel várja a vevőket. Újdonság az áruházban felállított TV fal, mely segítségével a TV-k működése már a helyszínen kipróbálható. Az eladótérben kiépített új üzletek egyike a Tesco Optika, ahol előzetes bejelentkezés alapján bárki igénybe veheti az ingyenes szemvizsgálatot és megvásárolhatja az általa kiválasztott designer keretet, kontaktlencsét vagy a vizsgálat eredményei alapján elkészített szemüveget. Színvonalas kiszolgálással és vonzó ajánlatokkal várja a vevőket a Tesco Telefon szaküzlet is, mely mind a három mobilszolgáltató termékeit, valamint kártyafüggetlen készülékeket kínál. (Forrás:

Élelmiszer Online

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.