Vélemény

Botka megfigyelteti saját cégeit?

Botka megfigyelteti saját cégeit?

2011. július 2., szombat
Botka megfigyelteti saját cégeit?

Nem tudom, hogy vannak vele, de engem megnyugtat, hogy most már Szeged város cégeit állandó felügyelet alá vonta Botka László polgármester.

Kifejezetten beszédes, hogy a rendvédelmi tüntetések tükrében egy nyugalmazott alezredes kap munkát városunkban, hogy

rendszeresen ellenőrizze

a szegedi önkormányzat gazdasági társaságainak tevékenységét. Ez azért is beszédes, mivel még mindig nem tiszta, hogy a rendőreink nyugdíja, a fránya kormányzati átalakítások okán, hogyan alakul a jövőben, lesz-e korkedvezmény, kiszervezett tanácsadás, biztonságpolitikai szakvélemény, miegymás. De most nem is ez a fontos. Sokkal inkább a megfigyeltség. Mert Botka benyögte: apa, vigyázz, mert egy nagy múltú nemzetbiztonsági szakember került a demokrácia zászlóshajójára, az önkormányzatiság motorja mellé, mert ugyi, hogy erre megy ki a játék: központosítás, önrendelkező testületek feletti kontroll, satöbbi. Nos, ezt most egy megelőző rakétával támadjuk, amolyan nyolcvanas évekbéli modellel. A nyolcvanas évek rendvédelmi iskoláin megerősödő szakember felügyeli ezentúl azt a csoportot, amely arra hivatott, hogy a nem Botka-hűséges, Fidesz-KDNP többségű közgyűlés által kinevezett cégvezetőket figyelje. Köszönjük, hogy a nyolcvanas évek iskoláit nem hagyja feledni Botka László, oly sok szép emlék köszön vissza onnan. Csak összeér, ami összetartozik…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.