Sport

Marian Cozma-emlékoldalt indítottak az interneten + PANORÁMA

Marian Cozma-emlékoldalt indítottak az interneten + PANORÁMA

2011. június 2., csütörtök
Marian Cozma-emlékoldalt indítottak az interneten + PANORÁMA

Marian Cozma, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott 2009 februárjában meggyilkolt tagja tiszteletére mariancozma.com címen emlékoldalt indított csütörtökön az interneten az MKB Veszprém Kézilabda Fan Club.

Remport Csaba

, a szurkolói klub elnöke arról tájékoztatta csütörtökön az MTI-t, hogy az oldalra feltöltötték a sportoló életrajzát, játékos pályafutásának állomásait, mindezt képekkel, videófelvételekkel gazdagon illusztrálva. Emlékeztetett arra is, hogy a veszprémi Patrióta lokál előtt meggyilkolt kézilabdázó tiszteletére tartott néma gyászmenetről, mécsesek gyújtásáról, a bukaresti temetésről és a

Marian Cozma

emlékére készített mellszobor veszprémi felállításáról is láthatóak felvételek. Remport Csaba hangsúlyozta, hogy az oldalon Marian Cozma tiszteletére gyertyákat lehet gyújtani és emlékező sorokat beírni. Elmondta, hogy a frissen indított honlapnak már több mint háromezer látogatója volt, s 233-an gyújtottak gyertyát a népszerű sportoló emlékére. Az emlékoldalt - Cozma iránti tiszteletből - ingyen készítette el egy informatikai cég. A szerkesztők az oldalt - amely magyar, román és angol nyelvű - folyamatosan frissítik. Remport Csaba végül azt hangsúlyozta, hogy rendkívül fontos a kézilabda szurkolók, a veszprémi fan club számára Marian Cozma emlékének ápolása.


Marian Cozma Emlékhely

,

Magyarország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.