Sport

Kézilabda: Zubai 2013-ig hosszabbított a Picknél

Kézilabda: Zubai 2013-ig hosszabbított a Picknél

2011. június 2., csütörtök
Kézilabda: Zubai 2013-ig hosszabbított a Picknél

Zubai Szabolcs újabb kétéves megállapodást kötött a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. A válogatott beállós 2013-ig a kétszeres magyar bajnokcsapat játékosa marad.

Zubai Szabolcs

2009 telén igazolt a Pick Szeged csapatába. Gyorsan a közönség egyik kedvencévé vált, csupa szív játékával. Idén 111 gólt szerzett a Pick csapatában. A Bajnokok Ligájában 34-szer volt eredményes, az NB I-ben 77-szer. Döntő érdemeket szerzett a magyar válogatott világbajnokságon elért hetedik helyezésében, Zubai a válogatott egyik legjobbja volt.

Mocsai Lajos

kapitány Eb-selejtezőre készülő keretébe most ismét meghívást kapott. "Mindenképpen fontos volt számomra, hogy Bajnokok Ligájában, itthon, Magyarországon játsszam, abban a csapatban, amelyben jól érzem magam. Olyan közegben, ahol a barátaim is kézilabdáznak. A mai világban fontos az a stabil háttér is, amellyel jelenleg a Pick Szeged rendelkezik. Amit a vezetők ígérnek, azt megkapjuk, így egzisztenciális szempontból is fontos, hogy egy ilyen csapatban szerepeljek tovább, ahol szeretnék még szép eredményeket elérni" - nyilatkozta Zubai Szabolcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.