Kultúra

Ismét színháztábor Szegeden + VIDEÓ

Ismét színháztábor Szegeden + VIDEÓ

2011. június 15., szerda
Ismét színháztábor Szegeden + VIDEÓ

Harmadik alkalommal kerül sor a színháztáborra Szegeden. A már hagyományosnak számító napközis tábor idén is két turnusban indul, június 27-étől és július 4-étől. A csoportokat Janik László színművész, Márkus Judit és Szilágyi Annamária színművésznők várják, valamint Toronykőy Attila rendező vezeti.

Természetesen egészen más feladatokat végeznek majd az általános iskolások, és mást a középiskolások, egyetemisták. Egy hét alatt nem lehet megtanulni ezt a szakmát, hanem ízelítőt lehet kapni a színház világából - mondta el

Szilágyi Annamária

, a Szegedi Nemzeti Színház színművésznője, aki nemrég immár negyedik alkalommal vehette át a Dömötör-díjat. Zenés darabként a Mumus című mesemusical kerül elő, valamint az Árgyélus királyfi és Tündérszép Ilona című művel ismerkedhetnek meg a tábor résztvevői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.