Szórakozás

Ingyen utazhatnak a szabadtérire a temesváriak

Ingyen utazhatnak a szabadtérire a temesváriak

2011. június 15., szerda
Ingyen utazhatnak a szabadtérire a temesváriak

További 50%-os kedvezmény a jegyekre

Az ember tragédiája július 2-i előadására a temesváriak 50% kedvezménnyel válthatnak jegyet, sőt az első 50 jegyigénylő utazását is a Szegedi Szabadtéri Játékok biztosítja.

Jelentős számű néző érkezik minden évben Temesvárról a Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. által szervezett nyári zenés színházi fesztiválra, mely Magyarország legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye. A szabadtéri most kivételes lehetőséggel szeretne kedveskedni nekik. A szervezők egy kivételes, csak a temesváriaknak szóló akcióval szeretnék segíteni a színház szerelmeseit: a város és Szeged közötti oda-vissza utazást ingyen biztosítják az első ötven jegyvásárlónak, az ember tragédiájára pedig féláron válthatnak jegyet.

Parádés szereposztások

A fesztivál idén is csábító programot ígér: minden műfaj rajongója megtalálhatja kedvencét a 2011-es műsorban. Ünnepi előadásként kerül színre Az ember tragédiája.

Vidnyánszky Attila

rendező olyan színészekkel viszi színre mint

Ónodi Eszter, Rátóti Zoltán, Trill Zsolt, Cserhalmi György, Gáspár Sándor, Blaskó Péter

és

Földes László Hobo

. A víg özvegy operettben szintén parádés szereposztásra számíthatunk: olyan nagyszerű színészeket sikerült megnyerni a produkcióba mint

Haumann Péter, Bajor Imre, Molnár Piroska, Csákányi Eszter, Hernádi Judit

és

Szacsvay László

. Az operaénekesek közül

Herczenik Anna, Keszei Bori, Kálmán Péter

és

Boncsér Gergely

kápráztatja el a közönséget. A produkció rendezője az USA-ban dolgozó

Kozma Péter

lesz. Nemzetközi szereposztással kerül színre a tavalyi év visszatérő produkciója, egyben legnagyobb sikere, a Carmen „élményopera”, Kero® rendezésében. A buja cigánylányt idén is

Mester Viktória

alakítja, gyilkos szerelmét pedig

Arnold Rutkowski

. A csábító torreádor,

Escamillo

szerepében a kétszeres Grammy-díjas, jóképű afro-amerikai operista,

Nmon Ford

mutatkozik be. Az évad utolsó bemutatóját

Béres Attila

rendezi. A Valahol Európában musicalben a legjobb magyarországi színházak fantasztikus művészei vesznek részt a produkcióban:

Mácsai Pál, Alföldi Róbert, Tompos Kátya, Keresztes Tamás, Pindroch Csaba, Szarvas József

és

Szőcs Artur

. Az előadásokkal együtt a Reök (Regionális Összművészeti Központ) kiállításai is garantálják a minőségi kulturális kikapcsolódást. A nívós képzőművészeti események közül a szabadtéri időszakában idén a XXXVI. Szegedi Nyári Tárlat, a Hundertwasser-kiállítás,

Buday György

grafikái és egy nagyszabású gyűjtemény,

Bodnár Zoltán

műgyűjtő tulajdonai várják a látogatókat. Jegyek a +3662/471-411, illetve a +3662/541-205-ös számon, illetve a jegyrendeles@szegediszabadteri.hu e-mail címen foglalhatók.

A részletes programért kattintson IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.