Bulvár

Tornatermi öltözőből akart lopni

Tornatermi öltözőből akart lopni

2011. május 13., péntek
Tornatermi öltözőből akart lopni

Illetéktelen személy járt az egyik szegedi iskolában csütörtökön délután, aki a tornatermi öltözőben kezdett el nézelődni, gondolván, a fiatalok már a pályán vannak - közölte Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Pechjére – és a többiek szerencséjére – az egyik lány visszaszaladt valamiért az öltözőbe, és akkor látta meg a 24 éves nőt, amint a táskák és a ruhák között turkál. Amint meglátta a visszatérő lányt, magyarázkodni kezdett, hogy csak a barátnőjét keresi, majd elindult kifelé, ám a többi lány, és az időközben értesített igazgató-helyettes segítségével a járőrök kiérkezéséig visszatartották őt. Kiderült, hogy a bíróság büntetés-végrehajtási csoportja a fiatal nő elfogását rendelte el, így kihallgatását követően a büntetés-végrehajtási intézetbe került - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.