Bulvár

Több határátkelőhelyen is torlódás várható a teherforgalomban

Több határátkelőhelyen is torlódás várható a teherforgalomban

2011. május 22., vasárnap
Több határátkelőhelyen is torlódás várható a teherforgalomban

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint több határátkelőhelyen is torlódás várható a teherforgalomban a hétvégi kamionstop miatt. Záhonynál a személyforgalomban is nagyobb várakozásra kell számítani.

A rendőrség közleménye szerint Röszke autópálya és Nagylak közúti határátkelőhelyen vasárnap az esti óráktól hétfő hajnalig a belépő irányban lehet számítani várakozásra, amelynek mértéke legfeljebb 60 perc lehet. Az ártándi határátkelőhelyen a teherforgalomban várható torlódás a belépő irányban vasárnap az esti óráktól hétfőn a hajnali órákig, a várakozás mértéke 30-60 perc lehet. A záhonyi határátkelőhelyen is nagyobb forgalomra számítanak. A személyforgalomban be- és kilépő irányban 120-180 perces várakozás kialakulására lehet számítani. A teherforgalomban a hétvégi kamionstopot követő időszakban, kilépő irányban 4-6 órás várakozásra kell felkészülni, az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől függően. A személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak a 7 és 19 óra között nyitva tartó barabási közúti határátkelőhelyet és a 8 és 16 óra között nyitva tartó lónyai közúti határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség. Tiszabecs, Barabás és Beregsurány közúti határátkelőhelyeken szintén előfordulhat várakozás a délutáni órákban a belépő irányban, 60 perces időtartamban. A rendőrség közölte azt is, hogy az érintett határátkelőhelyek felkészültek a várható forgalom lebonyolítására, a szükséges kapacitással fognak üzemelni; ha szükséges, ideiglenes forgalmi rendet alakítanak ki a várakozások csökkentése érdekében. Az utasok napra készen tájékozódhatnak a határátkelőhelyeken lévő aktuális várakozási időkről

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.