Bulvár

Heroint találtak egy dupla fenekű táskában Röszkénél + VIDEÓ

Heroint találtak egy dupla fenekű táskában Röszkénél + VIDEÓ

2011. május 31., kedd
Heroint találtak egy dupla fenekű táskában Röszkénél + VIDEÓ

Egy kilogramm heroint találtak a pénzügyőrök egy buszon utazó férfi dupla fenekű táskájában a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

A szerb-albán kettős állampolgárságú férfi egy Szerbiából Bécsbe tartó autóbusz utasaként jelentkezett belépésre hétfő este a határállomáson - közölte

Némedi Varga Éva

, a Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense. Az őrnagy hozzátette: a jármű utasai azt állították, hogy nincs bejelenteni való árujuk. A pénzügyőröknek azonban feltűnt, hogy a 26 éves férfi utazótáskájának dupla feneke van; a táskát megbontották, s abból csaknem egy kilogramm heroin került elő. A pénzügyőrök a mintegy hárommillió forint értékű kábítószert lefoglalták. A férfi ellen őrizetbe vétele mellett kábítószerrel való visszaélés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.