Vélemény

BlogBoksz: Utcán az MSZP

BlogBoksz: Utcán az MSZP

2011. március 29., kedd
BlogBoksz: Utcán az MSZP

Szerdán Szegedre jönnek a szocialisták kampányolni, amit decemberig folytatnak szerte az országban. Az MSZP gyakorlatilag az utcára került, teljesen önszántából.

„Az MSZP ezeket a kezdeményezéseket fel kívánja karolni, ugyanakkor a párt elutasítja az utcai politizálást a kampányidőszakon kívül. Nem hívjuk utcára a híveket, de teret adunk a meggyőződés kifejezésének…” – mondta 2006-ban az őszödi beszéd kirobbanása után az akkori szocialista pártelnök, Hiller István. Emlékezetes, hogy Gyurcsány beszéde után gyakran nagyszámú tüntetések söpörtek végig az országon vissza-visszatérőn nemzeti ünnepeinken, vagy egy-egy MSZP nagygyűlés alkalmával. „Mutassunk együtt piros lapot Wittner Máriának, a Fidesz képviselőjének holnap 18:00 órakor a szentkirályi utcai Fidesz-székház előtt! Jóérzésű emberek szolidáris közösségeként egyetlen embert sem tűrhetünk meg, legfőképp egy képviselőt nem, aki mások halálát kívánja! Védjük meg Horn Gyula emberi méltóságát! Gyere velünk a Szentkirályi utcába, hozz egy sípot, tiltakozzunk együtt a szégyen ellen!” – olvasható egy felhívás Horváth Csaba MSZP-s képviselő üzenőfalán a Facebookon 2011-ben. Sokat változott a világ. Most a mértékadó, lábujjkörömig demokrata balosok fognak sípolni, kelepelni. Tojások lesznek? Horváth felhívásához az utolsó hozzászólás: „sajnos nem lehetek ott, mert Operába megyek, de természetesen szimpatizálok az ötlettel, hiszen ennek a tahó vénasszonynak már rég a föld alatt lenne a helye....”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.