Bulvár

A hőkamera "szemei" elől nem tudtak elrejtőzni

A hőkamera "szemei" elől nem tudtak elrejtőzni

2011. február 17., csütörtök
A hőkamera "szemei" elől nem tudtak elrejtőzni

Határsértőkre bukkantak a szegedi határrendészek a hőkamerának köszönhetően szerdán hajnalban - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A négy férfit Röszke külterületén, az egyik buszmegállóban vonták igazoltatás alá, akik közül egyik sem tudta jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni. Bár egyikük rendelkezett személyi igazolvánnyal, a többinél semmi személyazonosító irat nem volt. Kiderült: valamennyien Koszovóból érkeztek, és a zöldhatáron lépték át az országhatárt az éj leple alatt. Bár abban bíztak, hogy a sötétség elrejti őket, a hőkamera azonban „kiszúrta” mozgásukat. Mivel egyikükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van hatályban, így vele szemben büntető-, míg a többiek ügyében idegenrendészeti eljárás indult - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.