Közélet

Lázár megfékezné a politikusbűnözést

Lázár megfékezné a politikusbűnözést

2010. október 5., kedd
Lázár megfékezné a politikusbűnözést

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a politikusbűnözés megfékezését ígéri, és közölte, 2014-től bevezetik, hogy férj és feleség egyszerre ne lehessen parlamenti képviselő - írja az mno.hu.

Lázár János

a Fidesz.hu honlapon tartott, keddi online fogadóóráján a cigánykérdés felvetésére reagálva kifejtette: számukra minden ember egyforma; „mindenkinek joga van a felzárkózásra, és mindenki köteles az együttélés szabályait betartani”. Az elszámoltatással kapcsolatban Lázár János közölte, tudomása szerint 42 büntetőeljárás van folyamatban, „és az MSZP börtön-, illetve fogdafrakciója már több tucatra rúg”. Lázár azt is hozzátette, kiemelten fontos feladatuk a számonkérés, ami pártállástól függetlenül mindenkire vonatkozik. Ha fideszes érintett lenne vagy lesz, rájuk még keményebben vonatkoznak mindezek.

További részletek az mno.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.