Bulvár

Szavazzon a SZEGEDma.hu-n a legszebb lányra! + VIDEÓ

Szavazzon a SZEGEDma.hu-n a legszebb lányra! + VIDEÓ

2010. szeptember 27., hétfő
Szavazzon a SZEGEDma.hu-n a legszebb lányra! + VIDEÓ
Október 2-án 19 órától rendezik meg a Miss Alpok Adria - Csongrád megye szépe szépségverseny döntőjét Szegeden a Megyeházán. Szavazzon a SZEGEDma.hu-n a legszebb lányra, a közönségszavazás győztese értékes ajándékokat kap! Szeptember 24-én a Tisza River Caféban rendezték meg a verseny elődöntőjét, ahol összesen 16 szépség került a hétvégi döntőbe. Időközben a döntőbe jutott Gyulai Zsófia sajnos megbetegedett, így 15 hölgy mérettetik meg a zsűri, illetve a közönség előtt.
A SZEGEDma.hu - a rendezvény médiatámogatója - közönségszavazást hirdet, melynek győztese az Angelface Modellügynökségtől élményrepülőutat nyer, a szegedi CORA-tól (a rendezvény aranyfokozatú támogatójától) egy nagy ajándékkosarat, valamint övé lesz a SZEGEDma.hu meglepetésajándéka is. A szavazáshoz kattintson az SZEGEDma.hu oldal jobb oldalsávjában látható Miss Alpok Adria mezőjére, vagy klikkeljen IDE! Az október 2-i döntő sztárvendége Lakatos Krisztián lesz, a belépés INGYENES, minden érdeklődőt szeretettel várnak! A rendezvény gyémántfokozatú támogatója a Csongrád Megyei Önkormányzat. A plakát nagyításához kattintson a képre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.