Írjon nekünk

Vélemény

Éhhalálba küldte a delmagyar.hu bloggere a Fideszt

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/keselyu.jpg

Megjelent:

Pártatlanságát és tisztességes tradícióit emlegeti ám a helyi napilapunk, ámde egy érdekes blogbejegyzésben hasba szúrta magát. Nyomdafestéket épphogy csak elbíró személyeskedést engedett meg magának a DM-blogger kollega, ami talán még burkoltan gyűlöletkeltésre is okod adhat, hiszen egy konkrét csoportot, jelen esetben a kormánypárt, a Fidesz helyi közösségét kívánja, küldi az éhhalál küszöbére. Nézzük csak!

A Délmagyarország online-on több napig szerepelt egy blog Délmagyar küldte az öregasszonyt címmel: http://www.delmagyar.hu/blog/0662/a_delmagyar_kuldte_az_oregasszonyt/53/1847/

Ahogy a blogok általában, nyilván ez sem véletlenül került fel, ezeket is szerkesztők hagyják jóvá, és ezzel is kínálják olvasóiknak. Egy blog írója persze elvileg azt ír, amit csak akar, de ez a “poszt” elérhető a www.delmagyar.hu-ról, tehát ezzel a szerkesztőség is ajánlja az olvasói figyelmébe. Ha egy beszerkesztett blog valamely bejegyzésével (akár tartalmával, akár stílusával) nem értenek egyet, akkor azt külön szokták jelezni: nem értek egyet, de valamiért mégis fontosnak tartom a blog közlését.

Ebben az esetben ilyen jelzés nem volt, tehát aligha tévedünk, ha úgy sejtjük, hogy ez egy szerkesztőség által támogatott tartalom és tudatosan került fel.

A blog szerzője egyébként ezt írja magáról: „A 0662 blog elsősorban Szegedről, és annak mókás, vagy szomorú közéletéről szól.” A blog jelképe egy ököl.

Na nézzük éles keselyűcsőrrel, mi is ez a tartalom, hiszen a cím beszédes: A Délmagyar küldte az öregasszonyt. Bizonyára ez a mókás része a dolognak, ha komolyan vesszük az ars poetica-t. A többi pedig nyilván a szomorú közéleti rész lehet. Valóban.

Egy bekezdés különösen érdekes:
„Valószínűleg a Délmagyar küldte Bénagyékhoz a tápéi öregasszonyt, hogy átgondolják ezt a bojkott dolgot. Csak ez magyarázza, hogy az aljas mamatámadás után egy nappal már hál’ istennek olvashattunk róluk újra. Sajnálom, hogy ilyen hamar feladták. Lehet, hogy éhségsztrájkkal kellene próbálkozni, de abban aztán kitartani a végsőkig!”

A fenti bekezdés egyértelműen a szegedi Fidesz kampánycsapatáról szól, és annak korábbi bejelentéséről: bojkottot hirdet a Délmagyarország „közszolgálatiságával” kapcsolatban, annak mérhetetlen baloldali és városházi elfogultsága miatt.

Az idézett bekezdés egy kissé kacifántosan, de egyértelműen megfogalmazott kívánalom, ami magyarul szó szerint annyit tesz: haljon éhen, aki bojkottot hirdetett. Ha a bekezdésből sugárzó érzelmet is belefoglaljuk, akkor így kéne röviden és érzelemben gazdagon leírni: fideszesek, dögöljetek meg! (Na de komolyan, kedves blogger-kollega?)

A bojkottot a szegedi Fidesz kampánystábja hirdette meg. Ha eddig valaki számára nem volt világos, hogy miért, akkor talán ebből megérti. Megengedhet magának ilyen blogbejegyzést az újság, mely mértékadó, tekintélyes és független napilap szeretne lenni, s az önkormányzati VTV-vel együtt „semleges” polgármester-jelölti vitát szervez?

Érdemes ezen mindenkinek elgondolkodnia. (Ugye kedves blogger-kollega?)

A továbbiak 18 éven felülieknek!!!

A blog teljes szövege
A Délmagyar küldte az öregasszonyt

2010.09.23. 21:29:50
Valószínűleg Délmagyar küldte Bénagyékhoz a tápéi öregasszonyt, hogy átgondolják ezt a bojkott dolgot.
Csak ez magyarázza, hogy az aljas mamatámadás után egy nappal már hál’ istennek olvashattunk róluk újra. Sajnálom, hogy ilyen hamar feladták. Lehet, hogy éhségsztrájkkal kellene próbálkozni, de abban aztán kitartani a végsőkig!

…………………………………………………………………………………………………………..

Kedves szerkesztőség! Tisztelettel kérem a merénylőnéni elérhetőségét nekem megküldeni, van pár adósom. Meg válóperes zugügyvédhez is elküldeném, mert elég uncsi már a kis seggdugó agitátor.

Üzenet a korrektornak: a seggdugó az egy szó?

Hirdetés

Kommentek

Vélemény

Alulmotivált milliomos balerináink égetik el Puskás örökségét

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/keselyu.jpg

Megjelent:

A Luxemburgtól elszenvedett vereségben számomra nem csak az a fájó, hogy egy újabb fél amatőr csapat játszott cica egér harcot a “magyar álom” megtestesítőivel, hanem az, hogy a csapat gerinc és elképzelés nélkül alibizte le az egész mérkőzést.

Tovább olvasom

Vélemény

Sétáltunk a fények és a halál városában

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/keselyu.jpg

Megjelent:

Szerző:

Az elit rejtett szórakozóhelyei, titkos fogadások, még titkosabb luxus bordélyházak, és ami mindezeket összeköti: egy halott lány. Ez nem napjaink New Yorkja, hanem 1936 Budapestje.

Tovább olvasom

Vélemény

Georges Leekens csak “ócska időhúzásra” jó?

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/keselyu.jpg

Megjelent:

Szerző:

Csányiék idehoztak egy olyan szakembert, aki bár kétségtelenül hatalmas tapasztalattal rendelkezik, nem fogja lerakni a jövő magyar válogatottjának az alapjait.

Tovább olvasom

Aktuál