Közélet

B. Nagy: Nem fogjuk privatizálni az önkormányzati cégeket

B. Nagy: Nem fogjuk privatizálni az önkormányzati cégeket

2010. szeptember 17., péntek
B. Nagy: Nem fogjuk privatizálni az önkormányzati cégeket

Ujhelyi István és Nagy Sándor Gyurcsány szellemében ünnepelte az őszödi évfordulót

Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde nyilvánosságra kerülésének negyedik évfordulójára Szegeden újabb hazugságokkal emlékeztek a szocialisták – így reagált a SZEGEDma.hu megkeresésére B. Nagy László, a Fidesz szegedi polgármesterjelöltje az Ujhelyi István parlamenti alelnök és Nagy Sándor alpolgármester sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Az Országgyűlés MSZP-s alelnöke és a korábban SZDSZ-es, most a Szabad Város Egyesület színeiben politizáló alpolgármester azt fejtegették:

B. Nagy László

csütörtökön Az Este című műsorban „megígérte, hogy privatizálni fogja a szegedi közszolgáltató cégeket”. A SZEGEDma.hu megkérdezte a Fidesz polgármesterjelöltjét az ominózus kijelentésről. „Az MSZP-s sajtótájékoztatón elhangzottakkal szemben az az igazság, hogy egy kérdésre szakmai választ adtam, ez a szakmai válasz pedig az amatőr és minden hájjal megkent politikusok számára könnyen kiforgatható. Természetesen semmilyen esetre sem fogjuk privatizálni a szegedi önkormányzati cégeket, ez az állítás hazugság, mint ahogy az is, hogy emelni akarjuk a helyi adót. A válságot a szocialisták privatizációval és adóemeléssel, a családi juttatások megkurtításával és a nyugdíjasok sanyargatásával akarták kezelni. Szegeden a Fidesz arra készül, hogy munkahelyeket teremt, és dinamizálja a gazdaságot. Hazudik tehát, aki azt állítja, hogy mi ennek az ellenkezőjére törekszünk” – nyilatkozta B. Nagy László. Hozzátette: sajnálatos, de jelzésértékű, hogy éppen az őszödi beszéd kipattanásának (2006. szeptember 17.) negyedik évfordulóján azok beszélnek őszinteségről, akik végighallgatták bukott miniszterelnökük,

Gyurcsány Ferenc

emlékezetes szónoklatát. B. Nagy László szerint az alpolgármester azzal is valótlant állított, hogy ő tájékozatlan a város ügyeiben. „Véleményem szerint

Nagy Sándor

nincs tisztában Szeged dolgaival, hiszen éppen ők, a Botka László-féle városvezetés tagjai voltak azok, akik nyolc éven át nem hallgatták meg a szegedieket, nem figyeltek oda arra, mit szeretnének a helyiek. Ezzel szemben én 8 ezer kérdőív válaszait dolgoztam bele polgármesteri programomba, 8 ezer szegedi véleménye gazdagítja elképzeléseimet” – fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.