Közélet

Pénteken ismét Tisza-parti Szent István Népünnepély

Pénteken ismét Tisza-parti Szent István Népünnepély

2010. augusztus 16., hétfő
Pénteken ismét Tisza-parti Szent István Népünnepély
"Ahol a folyók összetartanak - Mi is tartsunk össze!" - ezzel a mottóval rendezik meg augusztus 20-án (pénteken) az V. Tisza-parti Szent István Népünnepélyt Szegeden, a Sárga szabad strandjánál, a Maros-torokkal szemben (Tömörkény István üdülőtársulat szabad strandja). Tavaly hatvanhat bográcsban főtt a halászlé, s közel 2000 ember szórakozott a a "polgári pikniken". (Fotóink 2009-ben készültek).

Az idei rendezvény programja:

6 óra: Horgászverseny felnőtt és ifjúsági kategóriákban Gyülekezés a betonhajónál, jelentkezés a 495-837-es telefonszámon 9 óra: Bográcsos halászléfőző verseny baktói, tápéi és petőfitelepi jelentkezők részvételével 12 óra: Szent István-napi áldás (Perlaki György plébános) 13 óra: Jó ebédhez szól a nóta Ruzsa Sándor Népdalkör és Citerazenekar 15 óra: Díjkiosztó Arany Bogrács Kupa átadja: B. Nagy László országgyűlési képviselő, polgármester-jelölt Ezüst Bogrács Kupa átadja: Kohári Nándor, az Ifjúsági és Sportbizottság elnöke Bronz Bogrács Kupa átadja: Juhász Gyula, Tápé önkormányzati képviselője A nap közben csak magyar zenékkel, magyar rocktörténet, dr. Rockkal, azaz Plesivel. 16 órától fellép Török László és zenekara A helyszínen folyamatosan büfé, étel-ital vásárlási lehetőséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.