Sport

Jégkorong: a szegedi Ódry Tamás Kanadába igazolt

Jégkorong: a szegedi Ódry Tamás Kanadába igazolt

2010. augusztus 25., szerda
Jégkorong: a szegedi Ódry Tamás Kanadába igazolt

A Tisza Volán SC játékosa, Ódry Tamás Kanadába szerződött. A tehetséges jégkorongos a junior ligában folytatja pályafutását.

A Tisza Volán SC 17 éves jégkorongosa,

Ódry Tamás

Kanadában folytatja pályafutását. Bradford Rattlers együttese a juniorligába, az úgynevezett Greater Metro Junior A Hockey League-be szerződtette a tehetséges sportolót, aki az elmúlt idényben a Tisza Volán SC ob I/B-s felnőtt csapatával bajnoki címet szerzett. Ugyanakkor aranyérmes lett a Bp. Stars ifjúsági és junior együttesével is, az U18-as válogatottal vb-ezüstöt szerzett. Tamást már tavaly hívta a kanadai együttes, miután sikeresen szerepelt a tengerentúli edzőtáborban. A meghívást akkor még nem fogadta el a fiatal játékos, az idén viszont már az utazás mellett döntött. „Nagyon szurkolok Tamásnak, hogy sikerüljön elképzelése, mindenképpen jó ugródeszkának számít a kanadai megmérettetés. Éppen ma hallottam, hogy napi négy jeges edzésük lesz. Abban biztos vagyok, hogy Tamás bírni fogja, mert nagy az akarata és óriási a küzdőszelleme. Éppen ezért emelkedik ki korosztályában, ahol a leggyorsabb játékos” – mondta nevelőedzője, a Tisza Volán SC trénere,

Kalocsa László

. Hozzátette: Tamás mindig is szorgalmas gyerek volt, nem elégedett meg korosztálya edzéseivel, állandóan látogatta a nagyobbak kori edzéseit is. Ódry Tamás új csapata, Bradford a GMHL egyik élgárdája, már kétszer megnyerte a junior ligát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.