Bulvár

Fegyvert és lőszert találtak egy montenegrói férfi autójában

Fegyvert és lőszert találtak egy montenegrói férfi autójában

2010. január 17., vasárnap
Fegyvert és lőszert találtak egy montenegrói férfi autójában

Egy maroklőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket találtak a röszkei vámosok egy montenegrói állampolgár gépkocsijának elsősegélydobozában; a férfi ellen büntetőeljárás indult - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Dél-Alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense vasárnap az MTI-t.

A német rendszámú autójával szombaton belépésre jelentkező utas úgy nyilatkozott, hogy nem visz magával bejelenteni való árut, a pénzügyőrök azonban kockázatelemzés alapján a jármű tételes vizsgálata mellett döntöttek - mondta

Némedi Varga Éva

. Az ellenőrzés során a jármű hátsó ülésének középső könyöklőjében tárolt elsősegély dobozból előkerült egy maroklőfegyver, valamint 25 hozzá tartozó éleslőszer - tudatta az őrnagy. A vámhatóság a fegyvert és a lőszereket lefoglalta, a montenegrói férfi ellen pedig visszaélés lőfegyverrel, vagy lőszerrel bűncselekmény miatt feljelentést tett a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.