Közélet

Orbán Viktor teljes megújulást remél

Orbán Viktor teljes megújulást remél

2009. december 31., csütörtök
Orbán Viktor teljes megújulást remél

Orbán Viktor a honlapjára felkerült újévi köszöntőjében úgy fogalmaz: Magyarországnak teljes megújulásra lesz szüksége 2010-ben.

A pártelnök szerint Magyarországnak sok mindenben változnia kell. A rövid videón kiemeli: az új kezdet magával hozhatja a teljes újrakezdést, a teljes megújulást is, és az országnak most éppen erre, a teljes megújulásra lesz szüksége a 2010-es évben. Megfogalmazása szerint, "ha képesek vagyunk ezt belátni, akkor változtathatunk mindazokon a hibákon, amelyek az elmúlt nyolc évben megkeserítették a magyarok életét." Ha erre képes az ország, akkor

Orbán Vikto

r szerint 2010 a magyarok éve lesz: "akkor 2010-ben hozzákezdhetünk egy olyan erős Magyarország felépítéséhez, amelyre mindannyian büszkék lehetünk, és amelyben mindannyian biztonságban élhetjük az életünket."

A videó megtekinthető a pártelnök honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.