Bulvár

230 gyermekhez jött a Mikulás-futam a Rendezvényházban

230 gyermekhez jött a Mikulás-futam a Rendezvényházban

2009. december 9., szerda
230 gyermekhez jött a Mikulás-futam a Rendezvényházban
A nevelőszülői hálózatban, a TEGYESZ kötelékében nevelkedő gyerekeket, és a Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatala dolgozóinak gyermekeit lepte meg a Mikulás-futam kedden délután. Összesen 230 óvodás és általános iskolás nézhette meg a Rendezvényházban a Szegedi Nemzeti Színház művészeinek „Krampusz Kornél mestersége” című előadását. Az ünnepségen a gyerekeket Mikulás-csomaggal, kakaóval és friss kaláccsal lepték meg, az apróságok kitörő örömmel fogadták a kedves ajándékokat. Remek hangulatú ünnepséggel folytatódott tehát a megyei Mikulás-futam. A december 1-10-ig tartó programban a Mikulás összesen közel 2400 gyermekhez jut el Csongrád megyében.

A további program:

December 9.: 14.00 Aranyszöm Rendezvényház (Mórahalom, Röszkei út 1.) - Szegedi Nemzeti Színház December 10.: 10.30 Sportcsarnok (Kistelek, Kossuth utca 5-7.) - Szegedi Nemzeti Színház A szervezők továbbra is számítanak minden érdeklődő jelenlétére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.