Bulvár

Újabb holttestet találtak a szerbek a Tiszában

Újabb holttestet találtak a szerbek a Tiszában

2009. november 1., vasárnap
Újabb holttestet találtak a szerbek a Tiszában

A szerbiai hatóságok tájékoztatása szerint egy újabb női holttestet találták a Tiszában Törökkanizsánál vasárnap – tájékoztatta Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A holttest azonosítása folyamatban van, s azt is vizsgálják, hogy a nő a koszovói határsértőkkel október közepén történt tiszai vízi baleset áldozata-e – mondta

Tuczakov Szilvána

. Eddig összesen kilenc - a Tisza magyar oldalán egy férfi, szerbiai oldalán pedig négy női, két gyermek és két férfi - holttestet találtak, az október közepén történt szerencsétlenség óta. Október 15-én egy koszovói férfi két gyermekével a folyón kelt át, hogy Szerbiából illegálisan Magyarországra jusson. Eközben a gyerekek életveszélyesen kihűltek. A férfi későbbi kihallgatásán azt állította, hogy egy 15-18 tagú csoport akart átkelni a Tiszán, a többiek azonban a vízbe vesztek. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szerbiai partnerrel együttműködve nyomoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.