Közélet

A pártállamot idézte Gyurcsány kimenekítése

A pártállamot idézte Gyurcsány kimenekítése

2009. szeptember 9., szerda
A pártállamot idézte Gyurcsány kimenekítése
gyurcsany1

Pártállami módszernek nevezte Tarlós István a fővárosi Fidesz–KDNP frakciószövetség elnöke, hogy Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök külön földalatti szerelvénnyel távozott a szombati homoszexuális parádéról. Azt nem tudni mennyibe került az adófizetőknek a kormányban már nem dolgozó politikus polgári jogokat demonstráló magánakciója.

A lezárt földalattival távozott

Gyurcsány Ferenc

a homoszexuális felvonulásról – ismerte el a volt miniszterelnök titkársága. Gyurcsány állítólag fontosnak tartotta a részvételt, ám míg mindenki gyalogolt, őt különvonattal vitték el. Az útvonalat a rendőrség határozta meg, mert a volt kormányfő védett személynek minősül, holott már semmilyen kormányzati szerepet nem tölt be. A BKV nem tudta megmondani, mennyibe került a volt kormányfő utaztatása. Ebben a BRFK illetékes, de a rendőrség továbbra sem közölt számokat.

Tarlós István

, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint a pártállami időket idézi Gyurcsány Ferenc kimenekítése. „Igen furcsa, hogy ilyen pártállami módszerekkel egy külön, saját bejáratú földalatti szerelvényt biztosítottak kizárólag az ő számára. Úgy látszik, hogy bárki is lesz Budapesten az MSZP arca, akár politikus akár nem, folytatódnak ezek a pártállami módszerek” – közölte az

Echo Tv-vel

Tarlós István. Forrás:

Echo Tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.