Írjon nekünk

Szórakozás

Kedd-szerda: Szilveszter – operettgála és buli, buli, buli…

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Ha Szilveszter, akkor buli – ez természetes! Aki jól szeretne szórakozni, ám táncolni nem vágyik, annak az operettgálát ajánljuk, de kedden is lesz koncert: dzsessz és opera swingesen, és az év utolsó mozijait se hagyják ki. Szerdán – nyilván! – mindenütt buli, minden mennyiségben. Bent és kint, drágán, olcsón és ingyen. Tessék választani! Mindenkinek jó mulatást és sokkal boldogabb, békésebb újévet kívánunk!

Szilveszteri operett-gála

Szerda 18 órakor a Nagyszínházban Szilveszteri operettgála. Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Huszka Jenő, Johann Strauss operettjeiből válogattak, de hallhatnak részletet Gershwin, Bock, Offenbach és Rossini műveiből is. Közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar, valamint a Szegedi Nemzeti Színház énekkara és tánckara. Az előadás szünetében mindenkit vendégül látnak egy pezsgős koccintásra! Vezényel: Pál Tamás. Rendező: Toronykőy Attila.

Boldi és a Keresztapák az IH-ban

Kedden 20 órától az IH RendezvényközpontbanOpera in Swing” címmel elő- szilveszteri koncert Boldival és a Keresztapákkal. László Boldizsár a Cotton Club Singers mellett létrehozta első önálló egész estés koncertműsorát. A zenei anyag eddig nem hallott formában, szving-dzsessz hangszerelésekben mutatja be a leghíresebb nápolyi dalokat és operaáriákat, amelyek egy hét főből álló zenekar kíséretében szólalnak meg a Keresztapa c. film világát idéző zenei stílusban. Csak néhány dalcím a teljesség igénye nélkül: Funiculí Funiculá, Mattinata, La donna e Mobile, O sole Mio, Non ti scordar di me, Addio, mia bella Napoli, La danza… A koncert vendége a szegedi Lakatos Krisztián, a Megasztár 2008- as döntőse lesz. Jegyárak: 3200 Ft, 2900 Ft, 2200 Ft, 1900 Ft. A koncertre érkezőket vendégül látják egy-egy pohár Freixenet pezsgőre. Weboldal: www.keresztapak.hu

Blues Bell koncert

A Millenniumi Kávéházban kedden 20 órakor Blues Bell koncert.

Moziműsorok

A Grand Caféban kedden 19 órakor: Napkirálynő (La Reine soleil), magyar-francia-belga animációs film, rendező: Phillippe Leclerc.
21 órakor: Goodbye Bafana, feliratos belga-dél-afrikai-angol-luxemburgi film, rendező: Bille August.

Szerdán 17 órakor: Napkirálynő (La Reine soleil), magyar-francia-belga animációs film, rendező: Phillippe Leclerc.
19 órától: Szilveszteri mulatság

A Belvárosi mozi műsora kedden:

A Zsigmond Vilmos teremben:
14 órakor A harmadik Shrek – amerikai film.
15.45-kor és 20.45-kor A törvény gyilkosa – amerikai film.
17.45-kor Ausztrália – ausztrál-amerikai film.

A Balázs Béla teremben:
16.15-től, 18.30-tól és 20.45-től Valami Amerika 2. – színes, magyar vígjáték, rendezte: Herendi Gábor.

A Csőke József teremben:
16 órától és 20.30-tól Anna bekattanva – spanyol film.
18.15-től Good – színes, feliratos, angol-német film, rendezte: Vincente Amorim.

Szerdán a mozi zárva tart, a Casablanca Kávézóban (Belvárosi Mozi) este 20 órától Szilveszteri házibuli. Wellcome drink, info: 06-30/450-2908. Jegyár: vacsorával 5000 Ft, vacsora nélkül: 2500 Ft.

Előszilveszter

A Garaboncziás Borozóban (Kálvária sgt. 9-11.) kedden 20 órakor `80-as party, előszilveszter. Fellépők: Megyeri, Sokol. Jegyár: 600 Ft.

Szilveszteri bulik szerda este

BÚÉK 2009 az IH-ban

Az IH Rendezvényközpont nagyszabású szilveszteri bulival köszönti a 2009-es évet. A hajnalig tartó mulatság középpontjában a vérpezsdítő zene és a finomságoktól roskadozó asztal áll. Az este folyamán a hajnalig tartó bulikról híres szegedi Útközband zenél, de ott lesz a gyulai Magna Cum Laude, akik legismertebb számaikkal lépnek fel. Svédasztalról tizenhét különböző ínyencfogás közül válogathatnak kedvükre, éjfél után újévi szerencsét hozó finomságokkal lepik meg a vendégeket. A tombolán értékes ajándékokat nyerhet. Fődíj, egy 3 éjszakás hosszú hétvége 2 fő részére a háromcsillagos Relax Apartman Hotelben Sárváron. További információ: a 62/423-638-as telefonon Németh Ildikónál, vagy Gajdán Árpádnál. E-mail: .

A SZOTE Klubban 22 órakor Szilveszteri Mézes Vilmos Party. Fellép: DJ Rat N + DJ Lennard.

A JATE Klubban 21 órakor Szilveszteri buli. Tombola értékes ajándékokkal!

A Centrál Kávézó és Retro Clubban (Széchenyi tér 3.) Különös szilveszter. Fellép: Dj Nacsa.

A Garaboncziás Borozóban (Kálvária sgt. 9-11.) Best of Garaboncziás – szilveszteri buli.

A H2O Clubban (Felső Tiszapart, Vízitelep) H2O Szilveszter. Egész este svédasztal, pezsgő, dombola. Jegyár: 5000 Ft. A belépés ingyenes.

A Port Royalban (Stefánia 4) Retro Szilveszter 2008. Nem dohányzó buli. Érd: Gémes Gábor tel.: 06-30/682-3196. Jegyár: 11800 Ft. Asztalfoglalás: 62/547-988.

A Kék Csillag Étteremben (Olajbányász tér 1-3.) Szilveszter 2 szinten, kétféle zenei stílussal, több fogásos svédasztalos vacsorával, tombolával, meglepetésekkel. Jegyár: 7000 Ft.

A Széchenyi téri szilveszteri programban 21 órától One-Ted koncert, 23 órától éjjel 1 óráig a Magna Cum Laude játszik, 1 órától a Murphy Band. Közben éjfélkor tűzijáték.

Hirdetés

Kommentek

Szórakozás

Filmajánló: kövessék végig Ferdinánd, a bika elképesztő kalandjait

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Ferdinánd egy termetes bika hatalmas szívvel.

Tovább olvasom

Szórakozás

Megnyitott a szegedi Starbucks

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A szegedi Árkád bevásárlóközpontban megnyílt Magyarország 20. Starbucks kávézója.

Tovább olvasom

Szórakozás

A Viszkis ismét nagyot kaszált!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Véget ért a TV2-n futó Ázsia Expressz műsora. HirdetésKommentek

Tovább olvasom

Aktuál