Írjon nekünk

Szórakozás

Csütörtök – péntek: Víz-Party és új filmek a moziban

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Ha már kialudtuk magunkat a szilveszteri mulatság után, mi sem kellemesebb, mint egy kis evezés a friss levegőn. Ám aki ódzkodik az efféle kemény kalandtól, forró kávé mellett is hallgathat előadást a nagyvilág érdekességeiről pénteken, vagy koncertre mehet a Millenniumi Kávéházba. Péntekre már mindkét mozi üzemel, új filmekkel várják a rajongókat. És ha óriási volt az évbúcsúztató, „kutyaharapást szőrével”: még mindig vannak bulik a nap alatt… van élet a szilveszter után!

Víz-Party meghívó

Csütörtök délután DÉMÁSZ Vízitelepen (bejárat az oldalkapun) Víz-Party. Úgy tartja a mondás, hogy az év első napján történtek jegyében telik az új esztendő. Ennek reményében a Tiszát és a vízi sportokat kedvelő, évről-évre bővülő lelkes csapat az újév első napján ismét vízre száll! Vitorlásba, kajakba, kenuba, ladikba, hajóba ülnek, hogy a szilveszteri buli után elsőkként élvezzék a természet nyugalmát. A kellemes közérzetet faszénparázson egészben sült malac, forralt bor, forró tea és tábortűz biztosítja, a többiről a résztvevők maguk gondoskodnak. Új érdeklődőket is szeretettel várnak, akik szintén hajókázhatnak. Bővebb információ: Kipper Györgynél a +3630 978-6313-as telefonszámon, vagy e-mailben:

Ötven év alatt a föld körül

Pénteken 17 órakor az Alabárdos Étteremben (Oskola u. 13.) Ötven év alatt a föld körül- érdekességek a nagyvilágban II. rész. Vendég: Soproni Lajos főorvos.

Sheket koncert

A Millenniumi Kávéházban pénteken 20 órakor Sheket koncert.

Moziműsorok – új filmek a mozikban

A Grand Caféban csütörtökön és pénteken:
19 órakor Katyn – lengyel háborús film, Rendező: Andrzej Wajda. A film az egyik legnagyobb lengyel nemzeti tragédiát dolgozza fel. 21 órakor Ananász Expressz – amerikai vígjáték.

A Belvárosi Mozi csütörtökön zárva tart. A pénteki műsor:

A Balázs Béla teremben:
16 órakor és 18 órakor: Valami Amerika 2. – színes, magyar vígjáték, rendezte: Herendi Gábor.
20 órakor: Ausztrália – ausztrál-amerikai film.

A Csőke József teremben:
16.15-kor és 20.45-kor Libanoni keringő – Színes, feliratos izraeli-német-francia animációs dokumentumfilm, Rendező: Ari Folman. A tartalomból: 1982. júniusában az izraeli hadsereg megszállta Libanont, s ezzel kezdetét vette a 80-as évek egyik legelkeseredettebb háborúja a Közel-Keleten. Az izraeli hadseregben szolgáló Ari Folman ezt a megrázó élményt dolgozza fel filmjében, amely a dokumentum- és az animációs műfaj ötvözete.

18.30-tól Noi albinói – Színes, feliratos izlandi-német-brit-dán filmdráma. Rendező: Dagur Kári. A filmről: A film központi alakja Noi, egy a hótól elzárt kisvárosban élő tinédzser, aki közel sem egy átlagos fiú. Már külsejével is kirí társai közül, ám az igazi problémát átlagon felüli intelligenciája okozza. Kissé hóbortos nagyanyjával él, apja alkoholista, ők sem értik mit is szeretne Noi valójában. A fiú kénytelen álmok és remények között élni. Elutazni, elszökni szeretne, különösen miután megismerkedik egy lánnyal. Félénk, kedvesen suta viszony kezdődik közöttük, amely megadja számára egy új élet reményét.

Kutyaharapást szőrével – Szilveszter után is bulik

A Gin Tonicban (Széchenyi tér 1.) péntek este Péntek az én napom! Fergeteges funky buli Bende Gáborral/Molnár Bé-vel és Bokival (Rádió Plusz).
A H2O Clubban (Felső Tiszapart, Vízitelep) pénteken este Karaoke házibuli. A belépés ingyenes.
A Garaboncziás Borozóban (Kálvária sgt. 9-11.) pénteken 20 órakor Wolfgang és Ellenzék.

Hirdetés

Kommentek

Szórakozás

Filmajánló: kövessék végig Ferdinánd, a bika elképesztő kalandjait

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Ferdinánd egy termetes bika hatalmas szívvel.

Tovább olvasom

Szórakozás

Megnyitott a szegedi Starbucks

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A szegedi Árkád bevásárlóközpontban megnyílt Magyarország 20. Starbucks kávézója.

Tovább olvasom

Szórakozás

A Viszkis ismét nagyot kaszált!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Véget ért a TV2-n futó Ázsia Expressz műsora. HirdetésKommentek

Tovább olvasom

Aktuál