Bulvár

Megszökött egy hiúz a Szegedi Vadasparkból

Megszökött egy hiúz a Szegedi Vadasparkból

2008. október 18., szombat
Megszökött egy hiúz a Szegedi Vadasparkból

Megszökött egy hiúz szombaton a Szegedi Vadasparkból azt követően, hogy valaki kibontotta az állat kifutójának kerítését - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az ismeretlen tettes feltehetően délelőtt rongálhatta meg kerítést és az állat ezt kihasználva a déli órákban szökhetett meg - mondta

Tuczakov Szilvána,

a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az esetet észlelve a vadaspark munkatársai azonnal értesítették a rendőrséget, egyúttal az elszabadult jószág keresésére indultak, ám még nem bukkantak nyomára - tette hozzá az őrnagy. A macskafélék családjába tartozó állat még fiatal, emberre veszélytelen, azonban ingerlése esetén támadólag léphet fel - hívta föl a figyelmet a szóvivő. A Szegedi Rendőrkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét és rongálás gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.