Bulvár

Klónozott bankkártyákkal bukott le egy román férfi

Klónozott bankkártyákkal bukott le egy román férfi

2008. augusztus 20., szerda
Klónozott bankkártyákkal bukott le egy román férfi

Klónozott bankkártyákkal több mint százezer forintot vett fel egy szegedi bankautomatából egy román férfi, akit a rendőrség vett őrizetbe - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta: a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletére az érintett bank biztonsági szolgálatától érkezett jelzés, hogy valaki hamis angol bankkártyákkal éppen készpénzt vesz fel az egyik automatából. A huszonnyolc éves román férfi tizennégy kártyával, huszonötször próbálkozott, és négy alkalommal járt sikerrel. A helyszínre kedden késő este kiérkező járőrök a férfi ruházatának árvizsgálása során megtalálták a klónozott bankkártyákat, a felvett százezer forintot és további huszonötezer eurót. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, őrizetbe vették, és visszaélés készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel vétség miatt büntetőeljárás indult ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.