Bulvár

Autófosztogatókat csíptek el a szegedi rendőrök

Autófosztogatókat csíptek el a szegedi rendőrök

2008. július 19., szombat
Autófosztogatókat csíptek el a szegedi rendőrök

Autófeltörőket fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai szombatra virradó éjjel egy rutinellenőrzés során – tudatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A Bertalan híd közelében igazoltattak a rendőrök egy Suzukit, amiből korábban a benne ülők egy táskát dobtak ki. A kocsiban utazókkal szembeni intézkedés során derült ki, hogy nem sokkal korábban Újszegeden, a Derkovits fasoron feltörtek egy VW Golfot, amiből egy női táskát - benne pénztárcát, iratokat, mobiltelefont - és egyéb értékeket vittek el. A táska és a Suzuki átvizsgálásakor olyan tárgyak kerültek elő, amelyek egyértelműen a feltört autóból származtak, ezért a rendőrök egy 22 éves szentesi és egy 29 éves vásárhelyi férfit előállítottak. Kihallgatásuk során egyikük beismerő vallomást tett, a másik viszont tagadta a bűncselekmény elkövetését. Mivel mindkét férfi volt már büntetve, ezért a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette őket, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat. Velük szemben a büntetőeljárás lopás bűntett, okirattal való visszaélés és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés vétsége miatt van folyamatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.